Tendințele anului 2019 in materie de living-uri


aprilie 10, 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Blog Tehnic Amenajari Interioare


Parchet Gri Inchis

Tendințele anului 2019 în materie de living-uri. Dorim să vă împărtășim idei pentru decorarea camerelor de zi moderne, sfaturi de design ale anului 2019, vă vom spune cele mai bune culori pentru decorarea livingurilor, accesoriile potrivite pentru redecorare, exemplele celor mai recente tendințe în materie de mobilă și pardoseli, inclusiv palatele de culori pentru zugrăvirea camerei. Continuă să citești acest articol pentru a afla cele mai recente tendințe.

Living-ul dvs. are nevoie de o renovare?

Dacă simțiți că living-ul dumneavoastră are nevoie de o renovare, nu ezitați să încercați oricare dintre aceste idei incredibile pentru decorarea camerelor de zi.
În fiecare an au apărut noi tendințe în domeniul design-ului interior și 2019 nu este diferit. În special, în acest an se pune accentul pe living-uri. Am decis să aruncăm o privire peste ultimele trenduri și să le împărtășim cu dumneavoastră. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre noile tendințe în materie de camere de zi și sfaturi privind modul în care le puteți amenaja. Credeți-ne când spunem că vă veți îndrăgosti de aceste noi stiluri.

Fotoliile și scaunele în culori aprinse.

Dacă există un trend în acest an, care este cu adevărat atractiv, este trendul plin de culoare. În acest an, canapelele, fotoliile și scaunele de bar, toate vin într-o gamă de nuanțe îndrăznețe pe care nu le-am văzut de ceva vreme. În special, tonurile de roșu, verde smarald și albastru. Nu trebuie să uităm culoarea anului, living coral, care poate cu siguranță să învioreze o întreagă încăpere.
Dacă aveți de gând să îmbrățișați această tendință, există un lucru pe care trebuie să-l rețineți. Indiferent de elementul de mobilier pe care îl alegeți să fie colorat, acesta trebuie să fie piesa vedetă a camerei. Asigurați-vă că echilibrați nuanțele puternice folosind multe tonuri neutre în celelalte zone ale designului. Nuanțele neutre vor da senzația unui loc de odihnă și vor ajuta la menținerea designului, ca un întreg.

canapele si fotolii culori aprinse 2019

canapele si fotolii culori aprinse 2019

 

canapele si fotolii colorate 2019

canapele si fotolii colorate 2019

Tavane îndrăznețe.

Plafoanele îndrăznețe și-au pierdut din popularitate în ultimii ani, dar iată că 2019 vine în ajutorul lor, favorizându-le marea revenire. De data aceasta, tendințele sunt înclinate către tavane mai întunecate. Există accente de maro închis, negru și gri, accente ce nu au fost atât de răspândite în trecut.
Cu toate acestea, nu ar trebui să lăsați aceste culori să fie singurele din lista dumneavoastră de design. Cheia este să încorporați culorile pe care le-ați utilizat în alte zone din cameră. În plus, ar trebui să luați în considerare și utilizarea altor materiale în afară de vopsea. Tavanul poate fi o alegere potrivită, dându-vă posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele și texturi.

Tablouri mari.

În 2019, tablourile sunt dorite a fi supradimensionate. La fel ca tendințele de culoare pe care le vedem anul acesta la mobilă, stilurile actuale de tablouri sunt mari, îndrăznețe și colorate. În aceste zile, nu este neobișnuit să vezi tablouri care ocupă partea mai bună a unui perete ca punct focal al camerei. Pentru a determina aceste dimensiuni, începeți prin măsurarea lungimii și lățimii peretelui. Apoi, multiplicați fiecare număr cu 0,5. Tablouri găsești pe personalizez.ro

Tablouri mari tendinte 2019

Tablouri mari tendinte 2019

Culoarea și stilul podelelor.

Este vorba despre extreme în acest an, iar parchetul din lemn de esență tare reprezintă o alegere îndrăzneață, fie în culori puternice sau întunecate, fie culori mai subtile și mai liniștite, care completează mobilierul și accesoriile. Parchetul de culoare închisă poate fi punctul focal al camerei – punctul forte care inspiră întregul decor. În timp ce pardoseala și tipul gresiei dă o senzație rece, parchetul acționează ca fundal perfect pentru culorile puternice și piesele decorative.
Atât pentru spațiile comerciale cât și pentru case, pardoseala din lemn în culori puternice este alegerea perfectă în anul 2019.

Se poarta podele deschise.

Alegerea perfectă pentru podelele de culoare deschisă este albul, podele din lemn de stejar, care oferă un sentiment de calm în orice cameră. Parchetul de culoare deschisă, de asemenea, nu adună murdăria la fel de mult ca și culorile mai întunecate, ceea ce reprezintă un mare beneficiu dacă curățenia zilnică nu este punctul tău forte.
Culorile luminoase sunt foarte populare în 2019, vorbim de alb, gri și despre culorile cu un aspect mai rece, mai degrabă decât culoarea mierii și tonurile portocalii. Senzația este de claritate, curățenie și lumină.

La celălalt capăt al spectrului de culori, finisajele de culoare închisă asigură atingerea finală a unei încăperi cu un design îndrăzneț și măreț. Luați ca exemplu un exemplu o pardoseală din lemn negru bogat și întunecat, care se evidențiază cu ajutorul unui fundal puternic pentru restul camerei și atrage atenția încă din prima secundă în care veți intra în cameră.

Tonurile adânci și pământii ale unei pardoseli din lemn de culoare închisă se pot echilibra atent cu culorile neutre populare astăzi. Aceste podele din lemn creează un sentiment sofisticat și de opulență. Parchetul închis la culoare este foarte practic pentru că acesta nu este complet negru, astfel este mai puțin probabil ca pe acesta să se observe zgârieturile, ceea ce înseamnă că necesită mai puțină grijă și întreținere. De asemenea, contrastează în mod dramatic cu mobilierul de culoare deschisă sau cel colorat.

Nu uitați ca sub podea este nevoie de folie pentru o izolare termica sau fonica iar folie parchet la cel mai bun pre găsiți numai pe folieparchet.ro

Parchetul gri este o opțiune versatilă

Pentru un efect neutru, un parchet gri de la laminat-parchet.ro este o opțiune versatilă pentru orice fel de cameră, fie mare sau mică, întunecată sau luminată. Atât griul luminos, cât și griul închis sunt alegeri populare, iar acest tip de tonuri, combinate cu elemente colorate pot crea un aspect contemporan care va termina perfect orice schemă de design. Parchetul de culoare gri scoate în evidenta frumusețea naturală a lemnului și totodată dă un aspect autentic.

Parchet Gri Inchis Deschis

Parchet Gri Inchis Deschis

 

Parchet Gri Inchis

Parchet Gri Inchis

Să nu uităm, totuși că avem nenumărate variante de culori în ceea ce privește parchetul, fie ca ne dorim un aspect clasic, simplu, fie că optăm pentru unul contemporan, îndrăzneț, avem la dispoziție multitudine de opțiuni din care putem alege. De ce să ne oprim la o singură culoare? În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți oameni folosesc parchetul în nuanțe combinate, deoarece prezintă un aspect mai natural și te fac să simți că ai adus pădurea în propria ta cameră.
Ne bucurăm că ți-am putut împărtăși ideile în materie de design al livingurilor și sperăm că ai găsit informații care să îți fie de ajutor.

Comments